Hírek, újdonságok

InformációkA bentonit használatának borászati jelentősége
Információk

Miért van szükség bentonitra a borban? Hogyan határozható meg a szükséges bentonitigény? A válaszok rövid cikkünkben olvashatók. borfotometer.png
 
InformációkA redukáló cukortartalom meghatározása a borban
Információk

Mi is az a redukáló cukor? Miért fontos a mérése? Hogyan és milyen eszközzel mérhető? A válaszok rövid cikkünkben olvashatók. titrator-hi902.png
 
InformációkA szőlő cukortartalmának figyelése a borkészítés során
Információk

Miért fontos a szőlő és a must cukortartalma? Hogyan lehetséges a mérése? A válaszok rövid cikkünkben olvashatók. borrefraktometer.png
 
InformációkAz élesztő által feldolgozható nitrogéntartalom meghatározása
Információk

Miért fontos borászati paraméter a nitrogéntartalom? Hogyan mérhető? A válaszok rövid cikkünkben olvashatók. titrator-hi902.png
 
InformációkA kálium borászati jelentősége
Információk

Miért fontos a szőlő és a must káliumtartalma? Hogyan mérhető? A válaszok rövid cikkünkben olvashatók.