Hírek, újdonságok
A bentonit használatának borászati jelentősége | ||
Miért van szükség bentonitra a borban? Hogyan határozható meg a szükséges bentonitigény? A válaszok rövid cikkünkben olvashatók. |
A redukáló cukortartalom meghatározása a borban | ||
Mi is az a redukáló cukor? Miért fontos a mérése? Hogyan és milyen eszközzel mérhető? A válaszok rövid cikkünkben olvashatók. |
A szőlő cukortartalmának figyelése a borkészítés során | ||
Miért fontos a szőlő és a must cukortartalma? Hogyan lehetséges a mérése? A válaszok rövid cikkünkben olvashatók. |
Az élesztő által feldolgozható nitrogéntartalom meghatározása | ||
Miért fontos borászati paraméter a nitrogéntartalom? Hogyan mérhető? A válaszok rövid cikkünkben olvashatók. |
A kálium borászati jelentősége | ||
Miért fontos a szőlő és a must káliumtartalma? Hogyan mérhető? A válaszok rövid cikkünkben olvashatók. |