Hírek, újdonságok
![]() | A bentonit használatának borászati jelentősége | ![]() |
Miért van szükség bentonitra a borban? Hogyan határozható meg a szükséges bentonitigény? A válaszok rövid cikkünkben olvashatók. | ![]() |
![]() | A redukáló cukortartalom meghatározása a borban | ![]() |
Mi is az a redukáló cukor? Miért fontos a mérése? Hogyan és milyen eszközzel mérhető? A válaszok rövid cikkünkben olvashatók. | ![]() |
![]() | A szőlő cukortartalmának figyelése a borkészítés során | ![]() |
Miért fontos a szőlő és a must cukortartalma? Hogyan lehetséges a mérése? A válaszok rövid cikkünkben olvashatók. | ![]() |
![]() | Az élesztő által feldolgozható nitrogéntartalom meghatározása | ![]() |
Miért fontos borászati paraméter a nitrogéntartalom? Hogyan mérhető? A válaszok rövid cikkünkben olvashatók. | ![]() |
![]() | A kálium borászati jelentősége | ![]() |
Miért fontos a szőlő és a must káliumtartalma? Hogyan mérhető? A válaszok rövid cikkünkben olvashatók. |
